Het basisprincipe van het gepresenteerde denksysteem is '' derde definitie ''. Derde definitie presenteert een 'universele driehoek'. De derde definitie (universele driehoek) omvat alle filosofische ideeŽn gepresenteerd door Hammad Yousaf. Het woord bestaan ​​in dit boek wordt veel gebruikt. Het bestaan ​​betekent "hoe zijn de dingen voor het eerst ontstaan"? Hoe zijn menselijke acties voor het eerst ontstaan? Hoe verschillende wereldsystemen zijn er tot stand gekomen? Al deze vragen worden beantwoord in een enkel denksysteem.

Intern en extern universum
Het eerste deel van het boek gaat over het interne en externe universum. sommige hoofdstukken zijn van de metafysica en andere van astronomie en filosofie.
Derde definitie, universele driehoek, Hammad's Principle of Universe en
Mirage-effect zijn de belangrijkste concepten die in het eerste deel van het boek worden gepresenteerd.

De metafysische concepten en een structuur / systeem van universum gepresenteerd door Hammad Yousaf is veel groter en resultaatgericht in vergelijking met westerse filosofen.

Systeem & bestaan
Het tweede deel van het boek gaat over systemen. Hier zijn drie hoofdsystemen ontstaan uit het denksysteem
1) Onderwijssysteem
2) Politiek systeem
3) Economisch systeem

Super natuurlijke systemen
Het derde en laatste deel van een boek gaat over supernatuurlijke systemen die zijn ontstaan uit universele driehoek (derde definitie)
Philosophy of Love, Evolution & Tragedy wordt hier besproken.
Maar het belangrijkste is de '' Philosophy of Solemn (Seriousness) '', een geheel nieuw concept dat Hammad Yousaf in de filosofie introduceert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

© hammad-yousaf.com